Ask your question directly to our service desk

Apply for a DSP

Als werkgever of zzp'er kunt u kosteloos een contract afsluiten voor het aanvragen van Digital Safety Passports.

Via een webapplicatie krijgt u toegang tot een register waaruit eenvoudig informatie kan worden opgevraagd. Expiratiebewaking van de informatie wordt automatisch verzorgd.

DSP's die op een werkdag vóór 13:00 uur worden aangevraagd, sturen wij dezelfde dag nog per post aan u toe, of indien gewenst kunt u de pas tussen 16.00 en 17.00 uur bij ons kantoor in Barendrecht afhalen. Stuurt u dan even een berichtje om te voorkomen dat de pas al met de post verstuurd is.

Klik hier om een contract af te sluiten of bel met 010-4637777 voor meer informatie.

contract apply button

Bent u een opdrachtgever?

Als opdrachtgever kunt u besluiten om het Digital Safety Passport aan de poort of werkvergunningenbalies uit te lezen. Het accepteren van een Digital Safety Passport biedt u maximale betrouwbaarheid over identiteit en geldigheid van kwalificaties. Wilt u deze betrouwbaarheid combineren met het vergroten van de efficiency van uw (bestaande) toegangsproces en/of vergunningen dan is dat mogelijk. Secure Logistics heeft al koppelingen met aantal systemen. Neemt u contact met ons op voor meer informatie: info@secure-logistics.nl of via telefoonnummer 010-4637777.

Webdevelopment by Portstream Media