Stel direct uw vraag aan onze service desk

Burgemeester Aboutaleb met DSP op RDM Training Plant

31 mei 2017 werd het hoogste punt in de bouw van de RDM Training Plant gevierd. Burgemeester Aboutaleb is met het Digital Safety Passport door de toegangspoort van de plant gegaan. Na de biometrische verificatie is de tourniquet geopend en heeft de Burgemeester in aanwezigheid van 150 genodigden een officiële handeling verricht.

De RDM Training Plant laat MBO en HBO jongeren fysiek kennis maken met hun toekomstige werkplek en de strenge veiligheidscultuur die daar bij hoort. De veiligheidsstandaarden die op de RDM Training Plant gelden, moeten de (nieuwe) standaard worden voor de complexe, risicovolle omgeving van de gehele procesindustrie. Registratie van de gevolgde (veiligheids) trainingen vindt plaats op het Digital Safety Passport, dat tegelijkertijd dient als toegangspas voor de plant. Door de biometrische koppeling is de informatie strikt persoonlijk en is identiteit- en certificaatfraude uitgesloten.
De RDM Training Plant is een uniek publiek-privaat project in het hart van de Rotterdamse haven. Het bedrijfsleven en techniekonderwijs slaan hier de handen ineen voor de bouw van een ‘real life’ trainingsfaciliteit, bedoeld voor techniekstudenten én bestaand personeel in de petrochemische en procesindustrie.

Secure Logistics draagt hier aan bij door de levering van het XS-Key Platform. Dit unieke identiteits- toegang- en registratiesysteem is modulair opgebouwd. Op de RDM Training Plant integreert het XS-Key platform via het Digital Safety Passport identiteits- en toegangsmanagement met de registratie van de gevolgde opleidingen.

 

Webdevelopment by Portstream Media