Stel direct uw vraag aan onze service desk

Samenwerking Europees Exameninstituut en Secure Logistics

Het EEI en Secure Logistics gaan een samenwerking aan. Het Europees Examen Instituut (EEI) is een erkend, onafhankelijk exameninstituut voor VCA examinering. Vanaf het najaar kan een kandidaat bij het aanvragen van het examen een DSP aanvragen. Het VCA examenresultaat wordt dan rechtstreeks op het Digital Safety Passport van Secure Logistics geregistreerd. 

Hanneke de Vries, directeur EEI, licht toe: ‘In 2005 ben ik gestart met het EEI. Inmiddels nemen we op jaarbasis ca. 12.800 examens af. Dat succes hebben we te danken door onze klanten centraal te stellen. Onze dienstverlening speelt voortdurend in op nieuwe ontwikkelingen. Een integere en veilige registratie van het VCA examen op het Digital Safety Passport is zo’n ontwikkeling. Ik zie dat als een belangrijke meerwaarde voor onze klanten en de veiligheid op de werkvloer in het algemeen’.

Cor Stolk, directeur Secure Logistics, vult aan: ‘Het Ministerie van Infrastructuur en Milieu heeft een subsidie toegekend aan de landelijke uitrol van het Digital Safety Passport. De samenwerking met EEI levert hieraan een belangrijke bijdrage. Veel van onze huidige en potentiele klanten zijn werkzaam in de procesindustrie en doen het VCA examen bij EEI. Dat zij nu rechtstreeks voor registratie op het Digital Safety Passport kunnen kiezen is een mooie stap vooruit. De kandidaat kan via het DSP overal, 24/7 inzage geven in gevolgde veiligheidstrainingen. Geen onduidelijke stempeltjes in papieren boekjes of een veelvoud aan pasjes, maar een herkenbare, strikt persoonlijke informatiedrager, die ook nog eens automatisch de geldigheid van de examens bewaakt. Dat versnelt de toegang tot de werkplek’.

Webdevelopment by Portstream Media