Stel direct uw vraag aan onze service desk

Inloggen op het digitaal leerplatform Deltalinqs Veiligheidsinstructies

Onze website is uitgebreid! Het is nu mogelijk om via Secure Logistics in te loggen op het digitale leerplatform Veiligheidsinstructies van Deltalinqs en het Deltalinqs examenregister.

De gezamenlijke veiligheidsinstructies van Deltalinqs zijn sinds begin dit jaar ook beschikbaar via het digitaal leerplatform. Via dit platform kunnen kandidaten de instructies op een pc of tablet volgen en examen doen. Het digitale leerplatform is gebruiksvriendelijk, integer en efficiënt De resultaten worden direct weggeschreven in het Deltalinqs Examenregister en het Digital Safety Passport.

Alle instructies – de Poort, H2S, CO, HCN en HF, zijn digitaal en in negen talen beschikbaar. Logt een kandidaat in met het user-id van zijn Digital Safety Passport, dan worden automatisch de gegevens gekoppeld. Deze staan dan direct klaar in de DSP portal en ook de geldigheidsduur wordt dan automatisch bewaakt. Dat betekent geen verrassingen meer aan de poort.
Voor kandidaten zonder Digital Safety Passport is het toetsresultaat beschikbaar via het Deltalinqs Examen Register. Stempels worden sinds 1 juli 2017 door Deltalinqs niet meer erkend en niet meer uitgeleverd.

Inloggen op het leerplatform van de Deltalinqs Veiligheidsinstructies en het Deltalinqs Examenregister kan ook bij Deltalinqs Training & Services.

De Deltalinqs Waarborgcommissie Veiligheidsinstructies ziet toe op de kwaliteit van de instructies, de toetsvragen en het examen- en registratieproces. In deze commissie nemen vertegenwoordigers van o.a. Shell, Exxon, Indorama, Bilfinger, Mourik en Engie, zitting

 

Licentie aanvragen

Om te loggen heeft u een licentie nodig. Deze kunt u bij Deltalinqs Training & Services aanvragen.

Digital Safety Passport aanvragen

Op deze website kunt u een Digital Safety Passport aanvragen. 

Webdevelopment by Portstream Media