Stel direct uw vraag aan onze service desk

Nu nog meer gemak; parkeren en betalen met CargoCard

Chauffeurs kunnen sinds kort bij Truckparking Nieuwland in Alblasserdam hun CargoCard ook gebruiken als toegangs-en betaalpas.

Hoe? Heel eenvoudig, u laat Secure Logistics via e-mail weten dat u uw CargoCard ook wilt gebruiken bij Truckparking Nieuwland. Onze medewerkers zorgen ervoor dat dit in uw contract wordt vermeld. Vanaf dat moment is uw CargoCard geschikt als toegangspas en kunt u uw verblijf afrekenen met uw CargoCard. Het voordeel is dat u geen onduidelijke declaraties meer hoeft te verwerken, facturatie vindt plaats via een verzamelfactuur. Voor deze functionaliteit van de CargoCard worden geen extra kosten in rekening gebracht.

U kunt ook rechtstreeks met Truckparking Nieuwland een abonnement afsluiten. Voor meer informatie hierover kunt u met hen contact op nemen via de website: www.maat4pl.nl

Wilt u geen abonnement? U kunt de CargoCard ook als passantenkaart gebruiken. Betalen kan dan via de betaalautomaat op het terrein. 

Truckparking Nieuwland is een beveiligde parkeerplaats direct aan de A15 gelegen die van alle gemakken is voorzien, zoals een restaurant, tankstation en een wasgelegenheid. De truckparking heeft 70 plaatsen, met een ADR vergunning en bevindt zich op het Nieuwland Parc 520, 2952 DG te Alblasserdam

Webdevelopment by Portstream Media