Stel direct uw vraag aan onze service desk

Ook TCVT register koppelt met Digital Safety Passport

Het bestuur van de Stichting Toezicht Certificatie Verticaal Transport (TCVT) heeft onlangs besloten om het TCVT register te koppelen met het Digital Safety Passport (DSP). Dat betekent dat certificaten die geregistreerd staan in het TCVT register, geautomatiseerd op het DSP worden bijgeschreven. Ook de bijscholing wordt op deze manier bijgeschreven op het strikt persoonlijke DSP. De automatische expiratiebewaking zorgt ervoor dat certificaathouders met een DSP tijdig geïnformeerd worden over de te vernieuwen certificaten en het volgen van de bijscholing.

Secure Logistics zorgt in samenwerking met TCVT voor de realisatie van de koppeling.  Deze moet per 1 juli 2018 gereed zijn. Het TCVT boekje kan daarna komen te vervallen.

Naast TCVT heeft het DSP koppelingen met de registers van de Stichting Industriële Reiniging (SIR), Deltalinqs, Centraal Diploma Register (CDR) en Safety At Mainport (SAM).

Met inmiddels meer dan 1100 DSP gebruikers, 80 deelnemende bedrijven en 29 officiële acceptatiepunten is het DSP steeds vaker hèt middel om de geldigheid van (veiligheids)trainingen aan te tonen. Vrijwel maandelijks treden nieuwe bedrijven toe.

Meer weten over het DSP? Neemt u dan contact op met ons op via telefoonnummer 010-4637777 of via info@secure-logistics.nl

Webdevelopment by Portstream Media