Stel direct uw vraag aan onze service desk

Special Edition: Golden CargoCard

20 jaar CargoCard!
Dit jaar is het 20 jaar geleden dat de CargoCard werd gelanceerd in de Rotterdamse haven. Een innovatie die er dagelijks voor zorgt dat tienduizenden chauffeurs veilig en snel kunnen laden en lossen op meer dan 65 locaties in Nederland, België en Duitsland. Dit succes komt omdat de CargoCard indrukwekkende prestaties levert op het gebied van efficiency, security en (arbeids)veiligheid.
Om dit succes te vieren zullen we in week 17 Golden CargoCards uitgeven. Deze limited edition is in een oplage van 200 stuks beschikbaar en is gewoon te gebruiken als CargoCard. 

AVG-Proof
De CargoCard is een smartcard met daarop informatie over de chauffeur, diens werkgever en aanwezige vergunningen. De gegevens worden beschermd met een strikt persoonlijke biometrische code van de CargoCard eigenaar. Omdat alle gegevens op juistheid zijn gecontroleerd, kan de chauffeur geautomatiseerd het terrein op en daar het logistieke proces gecontroleerd doorlopen. Ten opzichte van een ‘gewone’ terminal zonder de CargoCard betekent dit een tijdwinst van wel 97%!

Uitbreiding
Inmiddels kun je met een CargoCard ook je truckparking betalen of een vulstation starten. De CargoCard optimaliseert logistieke processen door interfaces met Toegangs-, Veilgheids-, Voormeld-, Gate- en Terminal Operating systemen. Samen met TLN gaan wij ons hard maken dat In de toekomst elke chauffeur in Nederland de voordelen van de CargoCard kan ervaren en de functionaliteiten nog verder worden uitgebreid.

 

Webdevelopment by Portstream Media