Stel direct uw vraag aan onze service desk

Verfrist, vernieuwd, verbeterd en AVG-proof

Vernieuwd, Verfrist, Verbeterd en AVG-proof

Secure Online heeft een make-over gekregen! Het nieuwe ontwerp is AVG-proof, gebruiksvriendelijk en bevat tal van nieuwe functionaliteiten, waaronder een dashboard functie. 9 mei 2018 om 10.00 uur is het nieuwe Secure Online live gegaan.
Het ontwerp is gebaseerd op de feedback die we van onze deelnemers gekregen. Zij maken immers dagelijks gebruik van de portal. Samen met hen zijn onze software engineers aan de slag gegaan om een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke portal te bouwen. En omdat het oog ook wat wil, is tevens de look en feel van de portal flink onder handen genomen.

Aanvragen, sorteren en bijwerken
Het resultaat mag er zijn. Het aanvragen van CargoCards, PortKeys en Digital Safety Passports is een stuk eenvoudiger geworden. Zo is het niet meer nodig om een gemaskeerde kopie van het identiteitsbewijs in te dienen. Simpelweg het documentnummer en de vervaldatum volstaan.  Ook het sorteren op geldige trainingen of certificaten is makkelijk en overzichtelijk. Weten wie er over een geldige Poortinstructie of andere instructie beschikt? Een kwestie van de gewenste opleidingen aanvinken. Verloopt een training of een identiteitsbewijs? In een oogopslag ziet u waarom welke XS-Key moet worden bijgewerkt.

Belangrijk – Algemene Verordening Gegevensbescherming
Per 25 mei 2018 geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dat betekent dat er tussen uw bedrijf en Secure Logistics een verwerkersovereenkomst moet worden afgesloten. Deze Verwerkersovereenkomst kan digitaal worden afgesloten en staat voor u klaar in Secure Online. Ga naar Bedrijf, kies Contracten. U ziet daar AVG-Compliance staan. Daar treft u alle belangrijke documenten aan. Ook ziet u of de verwerkersovereenkomst al is afgesloten.  Nog niet afgesloten? Doet u dat dan zo spoedig mogelijk, maar in elk geval voor 25 mei 2018.

Webdevelopment by Portstream Media