Stel direct uw vraag aan onze service desk

20 jaar CargoCard - de Aftermovie

Op 23 april 2018 hebben we met onze relaties en stakeholders uitgebreid stil gestaan bij het verleden, heden en de toekomst van de CargoCard. In de aftermovie vertellen zij meer over hoe zij de meerwaarde zien van de CargoCard. 

 

Verbinden
Het succes van de CargoCard is vooral te danken aan de bedrijven die ermee werken. De CargoCard verbindt meer dan 25.000 chauffeurs, 5.400 transportbedrijven uit heel Europa met de 65 CargoCard accepterende bedrijven in Nederland, België en Duitsland. Via een gebruikersgroep bepalen deze bedrijven met elkaar de functionaliteiten van de CargoCard.

Besparen
De resultante van deze unieke samenwerking is indrukwekkend. Recent onderzoek wijst uit dat de poortsnelheid van een terminal met CargoCard meer dan 60% sneller is dan een terminal zonder de CargoCard. Dagelijks vinden er zo’n 15.000 poortpassages met een CargoCard plaats. Een snelle rekensom komt uit op een collectieve besparing van Euro 1,5 miljoen per maand aan verminderde wachttijden. Een verdubbeling van de terminalcapaciteit, vermindering van CO2-uitstoot, minder gebruik van plastic en papier kan daar nog bij worden opgeteld.

Webdevelopment by Portstream Media