Stel direct uw vraag aan onze service desk

Servicepunt Maasvlakte Plaza: Hèt activeerpunt van Mainport Rotterdam

Servicepunt Maasvlakte Plaza: Hèt activeerpunt van Mainport Rotterdam

Wie wel eens in het Maasvlakte Plaza gebouw is geweest, weet dat je bij binnenkomst gelijk tegen de balie van Secure Logistics aan loopt. Sinds juli vorig jaar is dit servicepunt gestart en vanaf dag 1 is het een groot succes. Niet zo gek, want uit onderzoek bleek dat veel van onze deelnemers graag een servicepunt in deze regio zouden zien.

Bij het servicepunt kun je op werkdagen van 07.15 uur tot 19.15 uur terecht voor het activeren en afhalen van je CargoCard, PortKey of Digital Safety Passport. Vanaf 08.00 uur kun er terecht voor tal van andere zaken, zoals het verlengen, of bijwerken. Heb je een spoedaanvraag? Onze medewerkers helpen je graag door het aanvraagproces heen, zodat je snel over je XS-Key kunt beschikken.

Dankzij de goede bereikbaarheid en de faciliteiten op Maasvlakte Plaza is voor een aantal activeerpunten de noodzaak om te activeren weggevallen. Dit heeft er toe geleid dat deze gestopt zijn of zullen stoppen. Kijk op www.secure-logistics.nl voor het actuele overzicht of neem contact met ons op.

Webdevelopment by Portstream Media