Stel direct uw vraag aan onze service desk

Safety Deal DSP verlengd tot eind 2018

Safety Deal DSP verlengd tot eind 2018

Goed nieuws voor iedereen die zijn Digital Safety Passport nog dit jaar wil aanschaffen, de Safety Deal DSP is verlengd tot 31 december 2018.  Dankzij de Safety Deal DSP betaal je Euro 8,50  in plaats van Euro 18,50 en is het abonnement het eerste jaar gratis.

Ben je tevreden met je DSP? Dan kun je je DSP verlengen. Je betaalt dan Euro 25,- per jaar. Voor dit bedrag beschermen wij je gegevens, houden wij je opleidingen geautomatiseerd bij, krijg je een seintje als er een opleiding vervalt en kun je op veel locaties je DSP ook als toegangspas gebruiken. Via de portal zijn je opleidingen 24/7 inzichtelijk en altijd actueel. 

De Safety Deal DSP, die vanuit de Rijksdienst voor Ondernemers is toegekend, is bedoeld om de transitie van papieren naar digitaal te ondersteunen en daarmee de omgevingsveiligheid van BRZO bedrijven verder te verbeteren. Door het strikt persoonlijke Digital Safety Passport is het niet mogelijk om je te beroepen op (veiligheids)certificaten van anderen of met verlopen certificaten aan de slag te gaan op risicovolle terreinen. Er zijn nog maximaal 7000 DSP's tegen het gereduceerde tarief beschikbaar. 

 

Webdevelopment by Portstream Media