Stel direct uw vraag aan onze service desk

Ries Bode nieuw lid Raad van Commissarissen Secure Logistics BV

Ries Bode nieuw lid Raad van Commissarissen Secure Logistics BV

Per 1 juli jl. is Ries Bode BSc. (61) toegetreden tot de Raad van Commissarissen van Secure Logistics BV, het bedrijf achter de CargoCard, PortKey en het Digital Safety Passport.

Ries Bode is een ervaren bestuurder in de IT sector. Hij is managing partner van Digital Governance Advisory en is meer dan 15 jaar actief als interim directeur. Daarnaast is hij sinds negen jaar actief als commissaris en toezichthouder en digi-commissaris in de RvC van Portbase BV en Result Laboratorium BV. Belangrijke werkervaring deed hij op als interim directeur in uiteenlopende opdrachten en sectoren, als senior manager en directeur bij KPN, algemeen directeur UUnet (tegenwoordig Verizon Business) en directeur IT/CIO bij Ziggo en de Goudse.

Secure Logistics verbindt meer dan 6.300 bedrijven met ca. 30.000 gebruikers door het verifiëren en valideren van (persoons)informatie en deze vast te leggen op strikt persoonlijke informatiedragers. Door de unieke identiteit te koppelen aan (bestaande) toegangsmanagementsystemen kunnen toegangs- en logistieke processen tot wel 60% worden versneld. 

Met de benoeming van Ries Bode bestaat de Raad van Commissarissen van Secure Logistics uit drie leden: Rob Bagchus (voorzitter), Paul Wevers en Ries Bode.

 

 

Webdevelopment by Portstream Media