Stel direct uw vraag aan onze service desk

Functionele wijzigingen Secure Online

Functionele wijzigingen Secure Online

Secure Online is het platform dat voor en door XS-Key deelnemers continu wordt ontwikkeld. Recent is de portal vernieuwd, met onder meer een dashboardfunctie en handige selectiefuncties.

Op verzoek van velen zijn recent nog een tweetal wijzigingen doorgevoerd.

Nieuw ID-document toevoegen aan ‘Te Activeren XS-Keys’
In de praktijk komt het regelmatig voor dat een ID-document vernieuwd wordt nadat de XS-Key is aangevraagd. Daarom is het vanaf nu mogelijk om de gegevens van identiteitsdocumenten, voor “Te Activeren XS-Keys”, te wijzigen in Secure Online en het nieuwe id-document al voor het activeren toevoegen aan de XS-Key.
De volgende gegevens kunnen voor het activeren gewijzigd worden:
Identiteitsbewijs type; paspoort, identiteitskaart of verblijfsvergunning
Documentnummer
Verloopdatum van het identiteitsbewijs

Activeertermijn ‘Te Activeren XS-Keys’.
“Te Activeren XS-Keys” worden niet meer na drie maanden geblokkeerd. Het is mogelijk om gedurende de gehele geldigheidsduur van de XS-Key deze te activeren. Uiteraard moet dan wel het abonnement verlengd en betaald zijn.

In Secure Online zijn veel handige functionaliteiten opgenomen, die het beheer van werknemersadministratie makkelijker maken. Via interfaces met (erkende) registers zoals CDR, SIR, Deltalinqs kunnen opleidingen geautomatiseerd worden opgehaald, bijgeschreven en bewaakt. Dat biedt zekerheid en scheelt een heleboel administratieve handelingen. Meer weten over Secure Online? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 010-463 77 77 of info@secure-logistics.nl 

Webdevelopment by Portstream Media