Stel direct uw vraag aan onze service desk

HB Truckwash: Betalen met CargoCard een logische keuze

HB Truckwash: Betalen met CargoCard een logische keuze
HB Truckwash in Rotterdam-Maasvlakte is de grootste truckwash van Europa en onderscheidt zich door het bieden van een totaal oplossing op het gebied van truckreinigingservices. Chauffeurs met een CargoCard kunnen sinds deze week met hun CargoCard betalen bij HB Truckwash.

Directeur-eigenaar Lars Heyndijk vertelt: ‘Op steeds meer plaatsen in Nederland, waaronder de truckparking tegenover HB TruckWash, ondervinden chauffeurs en bedrijven de voordelen van de CargoCard. Het is voor ons een logische keuze om hierin mee te gaan. Immers met één pas Toegang, Parkeren en Betalen is voor de chauffeurs veel gemakkelijker dan met een dikke stapel pasjes rond te moeten lopen. Het gemak voor de klant staat bij ons centraal. Voor ons betekent het dat we geen facturen hoeven uit te sturen en te innen. Ook voor ons dus maximaal gemak’.

Frank Hozeman, Country Productmanager CargoCard, vult aan: ‘Ca 30.000 chauffeurs uit heel Europa maken inmiddels gebruik van de CargoCard. In Nederland, Belgie en Duitsland kunnen zij hier veilig, snel en privacy-proof toegang krijgen tot bedrijfsterreinen voor het laden en lossen. De laatste jaren zien we steeds vaker dat ook Truckparkings toegang via de CargoCard willen regelen. Wij hebben hier een betaalfaciliteit aan gekoppeld en het is nu mogelijk om financiele transacties met de CargoCard af te handelen. Deelnemers die bij ons CargoCards afnemen, kunnen kosteloos kiezen om parkeer- en truckwashtransacties via de CargoCard te laten lopen. Een win-win situatie; de chauffeur heeft maar één pas nodig en het transportbedrijf ontvangt een overzichtelijke verzamelfactuur in plaats van onduidelijke declaraties’.

De CargoCard is een strikt persoonlijke multisitecard met daarop gecontroleerde gegevens over identiteit en kwalificaties van de houder. Hierdoor kan de CargoCard ingezet worden om op een slimme, snelle en veilige wijze processen te starten en/of af te sluiten. De CargoCard maakt deel uit van het XS-Key platform met de CargoCard, Digital Safety Passport en PortKey. Op het platform zijn meerdere communities actief welke bestaan uit zo’n 6500 bedrijven, 43.000 XS-Keygebruikers uit 33 landen en ca. 80 acceptatielocaties. Secure Logistics – 100% dochteronderneming van belangenorganisatie Deltalinqs - beheert, onderhoudt en beschermt het XS-Key platform zonder winstoogmerk.

Hoe te betalen met CargoCard
Heel eenvoudig, u vinkt via Secure Online onder ‘diensten’ HB Truckwash aan. Vanaf dat moment zijn de CargoCards van uw medewerkers geschikt om truckwashes af te rekenen met de CargoCard. Het voordeel is dat u geen onduidelijke declaraties meer hoeft te verwerken, facturatie vindt plaats via een verzamelfactuur.
Deze functionaliteit bieden wij kosteloos aan en geldt alleen voor het afrekenen van de truckwashservice, niet voor de overige diensten.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Secure Logistics, info@secure-logistics.nl of via telefoonnummer 010-4637777

Webdevelopment by Portstream Media