Stel direct uw vraag aan onze service desk

Ook bij Parking de Punt: toegang en betalen met CargoCard

Truckparking de Punt in Rotterdam Botlek is een beveiligde truckparking waar chauffeurs het hele jaar door veilig kunnen parkeren. De parking biedt veel comfort, er zijn toiletten en douches, een wasmachine en droger en bezoekers kunnen kosteloos gebruik maken van WiFi. Door de gunstige ligging direct aan de A15, is naast veiligheid, ook spits mijden, het respecteren van rust- en rijtijden en een betere afstemming met de terminals een reden voor chauffeurs om gebruik te maken van truckparking De Punt. Sinds kort is het mogelijk om ook bij deze truckparking met de CargoCard te betalen. Geen onduidelijke declaraties of verloren tickets, eenvoudig een geldige CargoCard aanbieden bij de in- en uitgaande zuil is voldoende voor een probleemloze afhandeling.

Ton Barten, directeur Truckparking Rotterdam, vertelt: ‘De CargoCard is een breed gedragen kaart. Door de interface met de CargoCard is de afhandeling van het gate proces zowel voor de klant als voor ons, vele male efficiënter’.
Frank Hozeman, Country Product Manager CargoCard, vult aan: ‘Beveiligde truckparkings zoals De Punt zijn een onmisbare schakel in het logistieke proces als het gaat om de veiligheid van chauffeurs en hun lading. Wij vinden het belangrijk om de CargoCard gebruikers – inmiddels meer dan 30.000 uit 33 landen in Europa - te faciliteren bij het gebruik van een veilige parkeerplaats. Bedrijven met een CargoCard contract kunnen bij ons daarom kosteloos de financiële transacties via de CargoCard laten lopen.’

Hoe te betalen met CargoCard
Heel eenvoudig, u vinkt via Secure Online onder ‘contracten’ Truckparking De Punt aan. Vanaf dat moment zijn de CargoCards van uw medewerkers geschikt om parkeertransacties af te rekenen met de CargoCard. Het voordeel is dat u geen onduidelijke declaraties meer hoeft te verwerken, facturatie vindt plaats via een verzamelfactuur. Deze functionaliteit bieden wij kosteloos aan en geldt alleen voor het afrekenen van de parkeerkosten, niet voor de overige diensten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Secure Logistics, info@secure-logistics.nl of via telefoonnummer 010-4637777

Over de CargoCard
De CargoCard is een strikt persoonlijke multisitecard met daarop gecontroleerde gegevens over identiteit en kwalificaties van de houder. Hierdoor kan de CargoCard ingezet worden om op een slimme, snelle en veilige wijze processen te starten en/of af te sluiten. De CargoCard maakt deel uit van het XS-Key platform met de CargoCard, Digital Safety Passport en PortKey. Op het platform zijn meerdere communities actief welke bestaan uit zo’n 6900 bedrijven, 45.000 XS-Keygebruikers uit 33 landen en ca. 80 acceptatielocaties. Secure Logistics – 100% dochteronderneming van belangenorganisatie Deltalinqs - beheert, onderhoudt en beschermt het XS-Key platform zonder winstoogmerk.

 

 

Webdevelopment by Portstream Media