Stel direct uw vraag aan onze service desk

Ook Alphatron Security koppelt met het XS-Key platform van Secure Logistics

CargoCard, PortKey en Digital Safety Passport zijn de drie publieke smartcards mèt biometrie van Secure Logistics.
Publiek betekent dat deze passen op meer dan 60 locaties in high security omgevingen in Nederland, België en Duitsland te gebruiken zijn. Dat kan doordat bijvoorbeeld toegangsbeheerssystemen gekoppeld zijn en deze passen als ware het een eigen pas kunnen herkennen en toetsen op de ingestelde toegangseisen.

Een aanzienlijke tijdswinst dus en een kostenpost die wegvalt. Immers de informatie op de passen is al gecontroleerd en de pas is een persoonlijk eigendom van de houder. De complete passenadministratie komt hiermee te vervallen en uw beveiligingsorganisatie kan doen waar ze voor is ingehuurd.

Alphatron Security heeft het Genetec toegangscontrolesysteem (Synergis) daarom gekoppeld met het XS-Key platform. Op donderdagochtend 2 juni a.s. organiseert Alphatron Security op hun locatie in Dordrecht een klantendag met als titel ‘Slimmere Toegangscontrole’ voor de industrie, waarop men kan zien hoe deze koppeling werkt en wat de meerwaarde van biometrie is. Andere onderwerpen zijn o.a. de do’s en don’ts van drones en integratie van beeld met toegangscontrole.


U bent van harte welkom om deel te nemen. Bij interesse kunt u zich hier inschrijven via 

 

Webdevelopment by Portstream Media