Stel direct uw vraag aan onze service desk

Belangrijke Wijziging

Wet- en regelgeving die van toepassing is op de bedrijven in het Haven Industrieel complex wordt strenger, waardoor mede het toegangsbeleid wordt aangepast. Met ingang van 1 januari 2017 wordt alleen toegang verleend op basis van identificatie door middel van een geldig paspoort of geldige identiteitskaart.

Voor Nederlandse chauffeurs betekent dit dat u vanaf 7 juni 2016 alleen nog een CargoCard kunt aanvragen met een geldig Nederlands paspoort of identiteitsbewijs als onderliggend document. Een CargoCard aanvragen met een Nederlands rijbewijs, zoals nu het geval is, kan per die datum niet meer.  Buitenlandse chauffeurs konden reeds de CargoCard alleen met een geldig paspoort- of identiteitsbewijs aanvragen. Deze procedure blijft dus ongewijzigd. 

Heeft u al een CargoCard? Tussen 7 juni 2016 en 31 december 2016 wordt een routine geschreven waarmee een paspoort of identiteitskaart kosteloos kan worden toegevoegd aan de CargoCard. Wij houden u hiervan op de hoogte via onze nieuwsbrieven en website.

Webdevelopment by Portstream Media