Stel direct uw vraag aan onze service desk

Aantal DSP acceptatiepunten breidt verder uit

Na bedrijven als onder meer Indorama, Huntsman, MOT en STR accepteren nu ook European Bulk Services (EBS) en LyondellBasell Botlek het Digital Safety Passport als vervanger van het papieren veiligheidspaspoort. 

Bij EBS is het DSP gekoppeld aan het toegangsbeheerssysteem, zodat een aparte bezoekerspas niet meer nodig is. Elke contractor die bij EBS het terrein wil betreden, moet in het bezit zijn van een geldig VCA-certificaat, iets dat bij een DSP automatisch het geval is.

LyondellBasell accepteert het DSP als vervanger van het groene veiligheidspaspoort en registreert de gezamenlijke veiligheidsinstructies van Deltalinqs en de eigen LyondellBasell Culture film als men in het bezit is van een DSP. Voor de contractors betekent dit dat zij direct zicht hebben op de bijgeschreven indicaties met verloopdatum in hun eigen DSP portal.


Het Digital Safety Passport is zowel met als zonder hardware uit te lezen. Zo kan elke locatie nu al de betrouwbare informatie op het strikt persoonlijke DSP raadplegen.

Webdevelopment by Portstream Media