Stel direct uw vraag aan onze service desk

Ook Neste Netherlands B.V. acceptatiepunt Digital Safety Passport

Vanaf week 12 2017 is ook Neste Netherlands BV acceptatiepunt voor het Digital Safety Passport. Dat betekent dat contractors die bij Neste aan de slag gaan, geen groen boekje meer nodig hebben, maar in plaats daarvan met hun Digital Safety Passport hun veiligheidskwalificaties kunnen tonen en laten bij werken.
Vanaf 1 mei 2017 hebben de binnen Deltalinqs verenigde bedrijven besloten om de verouderde werkwijze en stempels in het papieren veiligheidspaspoort (PSL) niet langer te ondersteunen. In plaats daarvan kunnen de veiligheidsinstructies op het Digital Safety Passport worden opgenomen. Ook zal er een registratie worden opgenomen in het eigen Deltalinqs Examen Systemen. Er zal dus geen stempel meer worden gezet in het papieren veiligheidspaspoort.

Het Digital Safety Passport (DSP) – ontwikkeld door Deltalinqs in samenwerking met SSVV/VOMI - maakt onderdeel uit van een totaalsysteem dat werknemer en werkgever in staat stelt om vrijwel geheel geautomatiseerd (veiligheids)opleidingen bij te houden en aantoonbaar te maken.

Webdevelopment by Portstream Media