Stel direct uw vraag aan onze service desk

Kloosterboer Cool Port kiest voor CargoCard

Op Rotterdam Cool Port beschikt Kloosterboer over een koel- en vrieshuis dat speciaal is bedoeld voor de op- en overslag van koel- en vrieslading in reefer containers. Halverwege mei dit jaar wordt Cool Port geopend. Om haar klanten een betere service te bieden en de veiligheid en efficiency te verbeteren, neemt Cool Port vanaf het moment van opening de CargoCard en het Truck Appointment System in gebruik.


Efficiency & Security

Kloosterboer legt uit: ‘Door het toepassen van de CargoCard bespaart u tijd ten opzichte van het extra parkeren, in- en uitstappen en onnodig wachten aan de balie ten behoeve van het aanmelden en identificeren. Daarnaast betekent het een 100% registratie van alle bezoekers van onze locatie. Dit draagt bij aan uw en onze veiligheid’.


Truck Appointment System
Door aanmelding via het Kloosterboer Internet Portal weet Cool Port precies wanneer goederen worden gehaald of gebracht. Daardoor kan men de lading klaarzetten en de medewerkers en docks inplannen. De truck kan hierdoor snel geladen of gelost worden, zonder onnodige wachttijden. Een uitvoerige uitleg over de werking tussen de CargoCard en het Truck Appointment System vindt u hier.

In de opstartfase zal Secure Logistics aanwezig zijn op het terrein van Cool Port om de introductie van de CargoCard te begeleiden.

Webdevelopment by Portstream Media