Stel direct uw vraag aan onze service desk

Safety Deal Digital Safety Passport

De Safety Deal Digital Safety Passport is een feit! Er zijn 21 taarten bezorgd bij de initiatiefnemers en de bedrijven die de aanvraag voor de Safety Deal hebben ondersteund. Met de Safety Deal kan de landelijke uitrol van het DSP worden versneld.

Om de omgevingsveiligheid van BRZO ondernemingen te verbeteren, stelt het Ministerie van I&M een subsidieregeling onder naam Safety Deals beschikbaar. Het Digital Safety Passport geeft maximale zekerheid over identiteit en de gevolgde veiligheidstrainingen- en opleidingen. Dat is belangrijk om in een risicovolle omgeving veilig aan het werk te kunnen gaan. VOMI, Deltalinqs en een aantal andere brancheorganisaties en bedrijven hebben daarom de Safety Deal DSP voorgedragen om de landelijke invoering te versnellen.

De komende maanden zullen er door het hele land voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd waarin we alle ins- en outs toelichten. Maar als u nu al een afspraak wilt kan dat natuurlijk ook. Neemt u contact met ons op via 010-4637777 en vraag naar Richard Markus of Suzanne Brussaard. 

Webdevelopment by Portstream Media