Stel direct uw vraag aan onze service desk

Secure Logistics ISO27001:2013 gecertificeerd

30 maart 2017 mocht Secure Logistics het informatiebeveiligingscertificaat ISO27001:2013 in ontvangst nemen. Met het XS-Keyplatform biedt Secure Logistics een unieke oplossing voor het controleren, registreren en betrouwbaar ontsluiten van persoonsgegevens.

Cor Stolk, directeur, licht toe: ” Informatiebeveiliging is onze license-to-operate. Het ligt aan de basis van het ontstaan van ons bedrijf en we ontlenen onze continuïteit er aan. De Algemene Verordening Gegevensbescherming en de sancties die kunnen worden opgelegd vanuit de Wet Meldplicht Datalekken zijn voor veel bedrijven een reden om zich nu te beraden hoe zij de bijhorende risico’s moeten mitigeren. Wij weten dit eerlijk gezegd al een tijdje. Onze dienstverlening bestaat volgend jaar 20 jaar en is gefundeerd op informatiebeveiliging en correct omgaan met persoonsgegevens. De markt vraagt nu - terecht overigens - bewijzen en onderbouwingen hiervoor. Voor ons is het veiliger om compliancy aan te tonen met het certificaat dan om eenieder inzicht te geven in die juist zo gevoelige processen”.

Michael van Egmond, Operations Manager, vult aan:” Onze oplossing wordt inmiddels op veel plaatsen in Nederland gebruikt. Veilige en integere bedrijfsprocessen zijn essentieel voor een juiste dienstverlening naar onze opdrachtgevers. Wij wilden aantoonbaar maken dat we onze processen al een tijdje op orde hebben.’

Webdevelopment by Portstream Media