Stel direct uw vraag aan onze service desk

Parkeren met je CargoCard

CargoCard@Maasvlakteplaza; Toegang & Betalen ineen
De grootste beveiligdeTruckparking van Nederland is geopend; Maasvlakte Plaza.
En ook op deze Truckparking kunt u met uw CargoCard terecht. Betalen en toegang in een, dat is maximaal gemak

Hoe?
Heel eenvoudig, u vinkt via Secure Online onder ‘diensten’ de truckparking Maasvlakte Plaza aan. Vanaf dat moment zijn de CargoCards van uw medewerkers geschikt als toegangspas en kan ook het verblijf worden afgtruckparkingerekend met de CargoCard. Het voordeel is dat u geen onduidelijke declaraties meer hoeft te verwerken, facturatie vindt plaats via een verzamelfactuur.

Deze functionaliteit bieden wij kosteloos aan en geldt alleen voor het afrekenen van het parkeerverblijf, niet voor de overige diensten. Parkeertarieven vindt u hier.

Meer over Maasvlakte Plaza
Truckparking Maasvlakte Plaza is de grootste truckparking van Nederland en telt meer dan 350 parkeerplaatsen. Hiermee verdubbelt het aantal bewaakte parkeerplaatsen in de Rotterdamse haven. Zo zijn chauffeur én lading ook op de Maasvlakte verzekerd van een veilige plek.
Met een informatiebalie, sanitaire voorzieningen, Wi-Fi, was- en droogmachines, kantoorruimte, een brandstofverkooppunt en horeca, is dit multifunctionele complex uniek te noemen. De truckparking sluit goed aan bij de 24/7 cyclus van de terminals en is daardoor een mooie uitvalbasis bij drukte, slecht weer en calamiteiten. 
Secure Logistics zal binnenkort op Maasvlakte Plaza een servicepunt inrichten. U kunt hier uw CargoCard aanvragen, ophalen, activeren en bijwerken. Wij houden u op de hoogte van de exacte datum.

Webdevelopment by Portstream Media