Stel direct uw vraag aan onze service desk

CargoCard@Cool Port

Kloosterboer Cool Port
Albert Plesmanweg 250 (Portno. 2450)
3088 GD  ROTTERDAM 
Tel: +31 88 5549000

Openingstijden: 

Maandag t/m vrijdag: 06.00 uur t/m 22.00 uur

Zaterdag: 08.00 uur - 11.30 uur

 

De locatie

Met de introductie van het Truck Appointment System en de CargoCard is Kloosterboer Cool Port een van de modernste en efficiëntste koel- en vriesterminals waar het logistieke proces optimaal is ingericht.

 

Vraag tijdig uw CargoCard aan

Kloosterboer Cool Port is wettelijk verplicht 100% bezoekersregistratie bij te houden en minimaliseert de hierbij horende wachttijden door gebruikmaking van de CargoCard. U krijgt daarom alleen toegang tot het terrein van Kloosterboer Cool Port indien u in het bezit bent van een geldige CargoCard.


Voor vervoerders is het voordeel van de CargoCard dat u tot 60% tijd bespaart op het extra parkeren, in- en uitstappen en onnodig wachten aan de balie ten behoeve van het aanmelden en identificeren. Bovendien hoeven er aan de poort geen ID-documenten meer overlegd of gescand te worden, in het kader van privacy wel zo’n fijn gevoel voor de chauffeur. De CargoCard is inmiddels te gebruiken op meer dan 65 locaties in Nederland, België en Duitsland, het voordeel is dus niet alleen bij Kloosterboer Cool Port te halen.

Nu aanvragen

 

Meer over het Truck Appointment System in combinatie met CargoCard

Door aanmelding via het Kloosterboer Internet Portal staat uw lading alvast klaar zodat uw truck zo snel mogelijk wordt geladen en/of gelost. Toegang tot het terrein verkrijgt u alleen als u in het bezit bent van een *CargoCard. De CargoCard maakt geautomatiseerde toegang mogelijk en biedt een 100% registratie van alle bezoekers van de terminal. Geen onnodige wachttijden dus.


Hoe werkt het?

Het transportbedrijf ontvangt een opdracht van zijn opdrachtgever.

Via het Kloosterboer Internet Portal boekt de transportplanner een “time slot” voor het laden en/of lossen van producten. Hiervoor zijn gegevens van de vrachtwagenchauffeur nodig, zoals naam of nummer van de CargoCard en evt. het kenteken van de vrachtwagen.
Na boeking zorgt het systeem voor verzending van een automatische bevestiging met een uniek visit ID.

Op de gekozen dag en tijd meldt de chauffeur zich bij de Cool Port pre-gate. Met behulp van automatische kentekenherkenning (License Plate Recognition) wordt het bezoek herkend en verschijnt het visit ID in het display.
Vervolgens toont de chauffeur zijn CargoCard in de zuil en na herkenning volgt een barcode ticket, waarop het dock nummer te zien is. De chauffeur krijgt vervolgens toegang tot de terminal.

Bij aankomst bij het toegewezen dock, meldt de chauffeur zich bij een terminalmedewerker voor het laden/lossen van de goederen.

Webdevelopment by Portstream Media