Stel direct uw vraag aan onze service desk

Secure Logistics

algemeenSecure Logistics ontwikkelt en levert identiteits- en toegangsmanagementsystemen die informatie en identiteit koppelen waardoor veiligheid in uw werkomgeving geoptimaliseerd wordt en (logistieke) processen worden versneld en vereenvoudigd.

Secure Logistics streeft naar standaardisatie binnen de haven-, logistieke en industriële sector in Nederland om efficiency te vergroten. Met meer dan 35.000 biometrische verificaties per dag is Secure Logistics een ervaren koploper op het gebied van biometrische identificatie. Naast de dagelijkse doorontwikkeling van het biometrische toegangsmanagementsysteem zijn de experts van Secure Logistics in staat snel en effectief in te spelen op uw bedrijfsspecifieke wensen.

De services en oplossingen van Secure Logistics sluiten aan op de behoeftes van de klant die passen in het huidige tijdsbeeld van bedrijven, waarbij veiligheid en efficiëntie de uitgangspunten zijn.

Maximale zekerheid met biometrie

Secure main1 01Door middel van biometrie koppelt Secure Logistics unieke informatie aan de persoon. Hierdoor wordt maximale zekerheid verkregen over de identiteit en de bijbehorende (veiligheids)informatie over de kaartgebruiker en wordt fraude met identiteitsgegevens uitgesloten.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Heeft u bedrijfsspecifieke wensen? Beschikt u over systemen die complementair kunnen zijn aan de systemen van Secure Logistics? Heeft u andere ideeën? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Gecertificeerd en niet-winstgedreven

Secure Logistics is meer dan vijftien jaar geleden opgericht. Wij zijn gecertificeerd volgens ISO9001 en ISO27001, staan audits door derden toe en zijn aangemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Wij zijn een 100% dochteronderneming van belangenorganisatie Deltalinqs en zijn niet winst gedreven.

Webdevelopment by Portstream Media