Stel direct uw vraag aan onze service desk

Commercieel Manager (fulltime)

Onze ideale Commercieel Manager heeft zijn/haar focus op klantbeleving door dienstverlening op maat te ontwikkelen en zorgt samen met zijn/haar team, dat het bedrijf de gestelde doelen behaalt. Herken jij jezelf hierin, dan is Secure Logistics de juiste plek voor jou.

Wie zoeken wij?

Je inspireert, motiveert en coacht jouw team en bent in staat om te variëren in stijl en aanpak om met hen tot de gewenste resultaten te komen. Je bent een leider die vertrouwen geeft en bouwt met het commerciële team aan de toekomst van Secure Logistics.

Wie zijn wij?

Al sinds 2003 zijn wij pionier op het gebied van privacyproof identiteits- en toegangsmanagement oplossingen. Onze XS-ID’s versnellen fysieke en online (toegangs)processen gemiddeld 60%. Privacy-by-mindset is onze bedrijfsfilosofie. Dagelijks vertrouwen 7.300 bedrijven uit 33 landen met duizenden werknemers op de efficiënte en veilige gegevensuitwisseling via de XS-ID. Bij 90 bedrijven in drie landen wordt de XS-ID geaccepteerd. En elke week sluiten er nieuwe bedrijven aan. 

Wat ga je doen? 

Je draagt zorg voor het opstellen en implementeren van het commerciële beleid resulterend in gerichte marktbewerking en verkoopplannen. Je volgt de ontwikkelingen, regelgeving en trends in de markt, houdt contact met vaste relaties voor inventarisatie van klantbehoeften en wensen en stemt onze producten en dienstverlening daarop af. Je bewaakt interne processen en geeft richting aan dienst- en productontwikkeling. Je creëert met je team en onze eigen IT toppers nieuwe ideeën en kansen en weet deze om te zetten in realistische plannen die waarde toevoegen voor de relaties van Secure Logistics. Met jouw sterke analytische en cijfermatige eigenschappen weet je de juiste KPI's te definiëren en -hierop sturend- samen met je team het optimale resultaat neer te zetten. Daarnaast ben je zelf ook veel aanwezig bij klanten en bouw je ook je eigen portfolio op. Je bent “hands on” betrokken bij het gehele verkooptraject vanaf het eerste contact tot aan de oplevering.

Wat bieden wij?

Kom je bij Secure Logistics werken, dan kom je terecht in een werkomgeving waarin ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Naast een goed salaris, bieden wij jou goede secundaire voorwaarden een informele werksfeer en een gezellig team van collega’s. Denk jij in mogelijkheden en ben jij ervan overtuigd dat je deze nieuwe rol tot een succes gaat brengen? Reageer dan snel.

Sluit jij bij ons aan?

Wil jij bijdragen aan de succesvolle groei van Secure Logistics? Stuur dan je sollicitatie met CV per e-mail sturen aan hrm@secure-logistics.nl. Voor nadere informatie kun je ook bellen met 010- 4637777 en vragen naar C. Stolk. Gezien de aard van onze werkzaamheden vragen wij periodiek om een Verklaring Omtrent Gedrag.

Webdevelopment by Portstream Media