Stel direct uw vraag aan onze service desk

Medewerker Servicedesk 24-32 uur

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Het gaat om een dienstverband van 24-32 uur per week (uitzicht op een vast contract). Je werkplek bevindt zich in het prachtige Maasvlakte Plaza gebouw te Rotterdam.  

Functiebeschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het (klantgericht) afhandelen van vragen en handelingen rondom bestaande en nieuwe klanten. Je hebt een centrale rol binnen de organisatie en zoekt hierin de directe samenwerking met de (interne en externe) betrokkenen en initieert verbetervoorstellen.

Wat ga je doen? 

-      Je draagt zorg voor de productie, het activeren en blokkeringen van de XS-Keys volgens het bedrijfsproces.

-      Je bent verantwoordelijk voor een goede klantbeleving en vindt het leuk zowel persoonlijk, telefonisch en per e-mail de klant te helpen. Je kan goed luisteren, vraagt door, vat de klantvraag helder samen en geeft de (on)mogelijkheden van de dienstverlening aan en initieert de vervolgacties.

-      Je werkt mee aan de inrichting en uitvoering van werkprocessen, gericht op efficiency, effectiviteit en het realiseren van de afdelingsdoelstellingen.

-      Je draagt zorg voor een actueel en correct klantenbestand.

Profiel

Wij zijn opzoek naar een assertieve en enthousiaste kandidaat met oog voor de eisen en wensen van de klant. Je werkt in een hecht team, je kunt snel schakelen en vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken, waar veel van je verwacht wordt. Je bent stressbestendig en werkt zelfstandig, accuraat en kan goed prioriteiten stellen

Daarnaast is het belangrijk dat je affiniteit hebt met het IT-vakgebied in combinatie met de haven-, logistieke en industriële sector. 

Functie-eisen

Opleiding

-      Minimaal afgeronde MBO opleiding

Kennis en Ervaring

-      Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift

-      Gebruik van algemeen gangbare PC en specifieke software.

Overig

-      In bezit van eigen vervoer.

-      Jaarlijkse toetsing middels verklaring omtrent het gedrag (VOG).

 

Solliciteren

Je sollicitatie met CV kun je per e-mail sturen aan hrm@secure-logistics.nl of naar Kamerlingh Onnesweg 10-B, 2991 XL Barendrecht t.a.v. Michael van Egmond. 

 

Webdevelopment by Portstream Media