Stel direct uw vraag aan onze service desk

Servicedesk Medewerker 24 - 32 uur

Wij ontwikkelen en leveren identiteits- en toegangsmanagementsystemen die informatie en identiteit koppelen. Dit draagt bij aan de veiligheid in de werkomgeving van de klant en versnelt en vereenvoudigt (logistieke) processen.

Naast de dagelijkse doorontwikkeling van het biometrische toegangsmanagementsysteem is Secure Logistics in staat snel en effectief in te spelen op bedrijfsspecifieke wensen van onze klanten.

De services en oplossingen van Secure Logistics sluiten aan op de behoeftes van de klant, waarbij veiligheid, security en efficiëntie de uitgangspunten zijn.

Wegens uitbreiding zijn wij voor onze locatie op Maasvlakte Plaza in Rotterdam - Europoort op zoek naar een nieuwe collega. 

Wat ga je doen? 

Functiebeschrijving
Je bent verantwoordelijk voor het klantgericht afhandelen van vragen en handelingen rondom bestaande en nieuwe klanten. Je hebt een centrale rol binnen de organisatie en zoekt hierin de directe samenwerking met de (interne en externe) betrokkenen en initieert verbetervoorstellen.


Belangrijkste taken
- Draagt zorg voor de productie, het activeren en blokkeringen van de kaarten conform het bedrijfsproces.
- Verantwoordelijk voor een goede klantbeleving en vind het leuk zowel persoonlijk, telefonisch en per e-mail de klant te helpen. Luistert naar de klant vraagt door, vat de klantvraag helder samen en geeft de (on)mogelijkheden van de dienstverlening aan en initieert de vervolgacties.
- Werkt mee aan een adequate inrichting en uitvoering van werkprocessen, gericht op efficiency, effectiviteit en het realiseren van de afdelingsdoelstellingen.
- Draagt zorg voor een actueel en correct klantenbestand.


Profiel
Je bent een assertieve en enthousiaste kandidaat met oog voor de eisen en wensen van de klant. Je werkt in een hecht team, je kunt snel schakelen en vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken, waar veel van je verwacht wordt. Je bent stressbestendig en werkt zelfstandig, accuraat en kan goed prioriteiten stellen

Daarnaast is het belangrijk dat je affiniteit hebt met het IT-vakgebied in combinatie met de haven-, logistieke en industriële sector.

Functie-eisen

- Minimaal afgeronde MBO opleiding

- Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift

- Gebruik van algemeen gangbare PC en specifieke software.

- In bezit van eigen vervoer.

- Jaarlijkse toetsing middels verklaring omtrent het gedrag (VOG).


Solliciteren
Je sollicitatie met CV kun je per e-mail sturen aan hrm@secure-logistics.nl of naar Kamerlingh Onnesweg 10-B, 2991 XL Barendrecht t.a.v. Michael van Egmond.

 

 

Webdevelopment by Portstream Media