Stel direct uw vraag aan onze service desk

Technisch Consultant

Wegens uitbreiding van ons technische team zijn wij op zoek naar een

Technisch Consultant m/v, 40 uur per week

Als Technisch Consultant ben je verantwoordelijk voor het implementeren, ontwikkelen en onderhouden  van het XS-Key platform bij onze klanten. Het XS-Key systeem verbindt en ondersteunt bedrijven in de haven-, logistieke- en industriële sector door het snel en veilig ontsluiten van geborgde persoonsgebonden informatie. Deze informatie kan van belang zijn voor een logistiek proces, toegangscontrole of toegang tot de werkplek. 

Het XS-Key systeem kan eenvoudig gekoppeld worden aan bestaande toegangs-, registratie-, uren- en voormeld systemen en ontzorgt zowel de kaartacceptant als de kaarthouder. Het XS-Key platform biedt onze klanten aanzienlijke voordelen op het gebied van veiligheid, security en efficiency.

Je werkt samen met collega’s, leveranciers en medewerkers van de klant om de software installaties succesvol te onderhouden, te installeren en te implementeren. Daarnaast ben je nauw betrokken bij het testen van de systemen en ben je functioneel goed op de hoogte van de werking van het XS-Key systeem en de omgeving waarin het systeem wordt gebruikt.

Wie wij zoeken

Voor deze vacature zoeken wij een enthousiaste, gemotiveerde kandidaat met goede communicatieve eigenschappen, die op een professionele wijze zowel zelfstandig als in teamverband goed kan functioneren. Ervaring in het verlenen van service bij incidenten, uitvoering van gepland onderhoud en implementatie van IT-systemen is gewenst.

Daarnaast is het belangrijk dat je interesse hebt in het IT vakgebied in combinatie met de haven-, logistieke- en industriële sector, klantgericht bent en een hands-on mentaliteit hebt. Kennis op het gebied van smartcards, logistiek, beveiliging en/of havenactiviteiten is een pre. Je hebt ruime ervaring met het werken in een projectomgeving. Voor de ontwikkeling van het XS-Key platform zul je nauw samenwerken met ons team van Software Engineers en Business Development.


Functie-eisen:

- Minimaal een afgeronde HBO-opleiding IT richting;

- Ervaring in projectmatig werken;

- Ervaring met IT-dienstverlening;

- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

- Kennis van Microsoft Windows Operating Systemen;

- Stressbestendig, oplossing gedreven, flexibel en klantgericht;

- Affiniteit met beveiligingsprocessen;

- In het bezit van een rijbewijs;

Wij bieden een uitdagende functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden op basis van een jaarcontract met de mogelijkheid om dit om te zetten in een vast dienstverband. Gezien de aard van onze werkzaamheden vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag.

 

Solliciteren:

Je sollicitatie met CV kun je per email sturen aan hrm@secure-logistics.nl of naar ons postadres Kamerlingh Onnesweg 10-B, 2991 XL Barendrecht ter attentie van de heer R. Horsten. Voor nadere informatie kun je ook telefonisch contact via (010) 463 7777 opnemen met de Roald Horsten of Frank Rühl.

Webdevelopment by Portstream Media