Stel direct uw vraag aan onze service desk

XS-Key Platform

xs platform 01Het XS-Key Platform van Secure Logistics bestaat uit diverse hard- en software-onderdelen, waaronder het XS-Key systeem, Virac en Secure Online. Dit platform beschikt over meerdere functionaliteiten en informatie. Het XS-Key Platform vindt eenvoudig aansluiting met andere systemen, maar kan ook het totale toegangs- en identiteitsmanagement uit handen nemen. Ook zorgt dit platform voor de aansturing van en gegevensuitwisseling met de CargoCard, het Digital Safety Passport en de PortKey.


Biometrie heeft een sleutelrol in ons systeem. Ontwikkelingen op dit gebied volgen wij vanzelfsprekend op de voet, zodat onze klanten verzekerd zijn van de beste oplossing. Secure Logistics is lid van de Vereniging voor Biometrie en Identiteit


Met het beveiligde beheersysteem Secure Online kunt u nieuwe en vervangende smartcards aanvragen, kaarten beheren, blokkeren en verlengen, en overzichten opvragen. Bij het aangaan van een contract krijgt u een gebruikersnaam met wachtwoord toegestuurd waarmee u kunt inloggen op dit systeem.

Wilt u weten hoe het XS-Key Platform van Secure Logistics uw registratie- en toegangsbeleid kan verrijken of verbeteren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Webdevelopment by Portstream Media