Mondkapje verplicht bij Secure Logistics Maasvlakte Plaza Lees meer

Dit is jouw toegevoegde waarde

Vanzelfsprekend is het dat je in dit werkgebied accuraat, gestructureerd en planmatig te werk gaat. De rol die je gaat vervullen is veelzijdig. Je krijgt te maken met een breed scala aan klanten, verschillende teams en je directe collega’s. Hierbij is het van belang dat je altijd klantvriendelijk en meedenkend bent. Je krijgt veel vrijheid. Aan jou de taak om het zo in te vullen dat je een echte toegevoegde waarde wordt voor Secure Logistics. Uiteraard heb je daarbij je teamgenoten zeker nodig.

Daarnaast beschik je over:

  • MBO4 werk- en denkniveau;
  • Enkele jaren werkervaring op een financiële afdeling;
  • Kennis van administratieve processen en systemen (Exact Globe is een pré);
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift), Duits is een pré.

Dit hebben wij jou te bieden

Kom je bij Secure Logistics werken, dan kom je terecht in een werkomgeving waarin er ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Je salaris zal variëren tussen de €2200,- en €2700,- bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaring (op basis 40 uur per week). Daarnaast bieden wij jou goede secundaire voorwaarden, een informele werksfeer en een gezellig team van collega’s.

Wie zijn wij?

Al sinds 2003 zijn wij pionier op het gebied van privacyproof identiteits- en toegangsmanagement oplossingen. Onze XS-ID’s versnellen fysieke en online (toegangs-)processen gemiddeld 60%. Privacy-by-mindset is onze bedrijfsfilosofie. Dagelijks vertrouwen 7.100 bedrijven uit 33 landen met duizenden werknemers op de efficiënte en veilige gegevensuitwisseling via de XS-ID. Bij 90 bedrijven in drie landen wordt de XS-ID geaccepteerd. En elke week sluiten er nieuwe bedrijven aan.

Kom jij ons team versterken?

Word je uitgedaagd door deze functie? Klik dan op deze link Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het gevraagde profiel past? Stuur deze vacature dan gerust door. Vragen? Neem dan contact op met Coen Gelijns van iRecruit, telefoonnummer: 06-1843 9717. Het plan is om in de week van 11 januari de eerste sollicitatiegesprekken te voeren. Vanwege de aard van onze werkzaamheden vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag.