Al ruim 18 jaar lang speelt Frank Hozeman een belangrijke rol in het succesverhaal van Secure Logistics. Vanaf zijn bescheiden start als Servicemanager in 2006 tot zijn huidige rol als Innovatie Manager heeft Frank een indrukwekkend traject afgelegd bij ons bedrijf. Van de introductie van de CargoCard tot aan de implementatie van Face Recognition on Chip, hij was er allemaal bij betrokken. 

"Als je terugkijkt naar waar we zijn begonnen, is het echt ongelofelijk om te zien hoever we zijn gekomen," zegt Frank met een glimlach. "In 2006 waren we slechts een klein team van 6 mensen, maar we hadden grote dromen en een enorme drive om te slagen.’’  

De geschiedenis van Secure Logistics gaat terug tot de oprichting van de Cargocard in 1994, een baanbrekende ontwikkeling in de logistieke sector. In 2003, na het einde van PCR-Ril, werd Secure Logistics opgericht als dochter van de Scheepvaart Vereniging Zuid, onderdeel van Deltalinqs. Dit markeerde het begin van een nieuw hoofdstuk, waarin Secure Logistics zich zou onderscheiden door zijn innovatieve benadering van identiteitsmanagement en toegangscontrole. 

Een van de hoogtepunten van de afgelopen 20 jaar was de succesvolle implementatie van de Cargocard bij grote spelers zoals De grote Container Terminals op de Maasvlakte. Frank herinnert zich levendig de uitdagingen en triomfen van deze periode. "Met deze Terminals hadden we een geweldige kans om onze oplossingen te demonstreren en hun logistieke processen te verbeteren. Het was een echte mijlpaal voor ons en opende de deuren naar verdere groei en samenwerkingen." 

Als het gaat om zijn eigen bijdrage aan het succes van Secure Logistics, is Frank bescheiden, maar trots. "Ik zie Secure Logistics echt als mijn kindje," zegt hij. "Van het aansturen van verkoopteams tot het pionieren van nieuwe technologieën, Ik heb altijd gestreefd naar het creëren van een positieve impact op ons bedrijf en onze klanten." 

Wat Secure Logistics nu echt onderscheidt van andere bedrijven in de sector? Volgens Frank is dit de combinatie van identiteitsmanagement gekoppeld aan een werkgever en de veelzijdigheid van de CargoCard. "Onze kaart is meer dan alleen een toegangspas; het is een krachtig instrument voor identiteitsmanagement dat overal kan worden gebruikt. Door de koppeling van de kaart met biometrie weten we zeker dat de chauffeur ook de chauffeur is die bij deze kaart hoort. Op de kaart staan ook certificaten die eventueel nodig zijn voor het krijgen van toegang, denk hierbij aan bedrijfsinstructies en het ADR-certificaat. Dit is iets waar we echt trots op kunnen zijn." 

Naarmate de markt evolueert, is Frank optimistisch over de toekomst van Secure Logistics. "We moeten blijven innoveren en ons aanpassen aan de veranderende behoeften van onze klanten," zegt hij. "Met een sterke focus op klantgerichtheid en innovatie, hebben we de mogelijkheid om te kunnen blijven groeien en succesvol te zijn."