Mededeling: op donderdag 28 maart 2024 zijn we gesloten tussen 14:00 en 17:00 uur i.v.m. een bijeenkomst. Onze excuses voor het ongemak. Team Secure Logistics

Onzichtbaar en Onmisbaar

De digitalisering maakte de afgelopen decennia een enorme opmars. We kunnen het ons niet meer voorstellen om op de conventionele manier te moeten werken. Toch zijn er nog sectoren en branches waar de digitalisering wel plaats vond, maar nog niet zodanig dat alle mogelijkheden die het biedt, ook gebruikt worden. Een van die sectoren waar het wat ‘minder snel’ gaat, is de logistiek. Al is deze sector de laatste tijd bezig met een opmars. En dat is goed, want daarmee is veel geld te verdienen en tijdwinst te realiseren.

Een van de middelen die bij deze opmars een grote rol kan vervullen, is het XS-ID, een digitaal paspoort waarin de gegevens van de gebruiker zijn opgenomen en waarmee hij of zij snel en veilig toegang heeft tot onder andere bedrijfsterreinen en kades. “De XS-ID is de logische en digitale opvolger van onze XS-Keycard”, aldus Cor Stolk, directeur van Secure Logistics. 

Lees hier het hele interview