Secure Logistics garandeert 100% zekerheid rondom identiteit én entiteit met het XS-ID. Hierdoor worden toegangsprocessen voor onze XS-ID community tot wel 90% versneld. Als Trusted Identity Provider zijn wij dagelijks bezig met het correct en veilig omgaan met persoonsgegevens. Dit is de basis van onze dienstverlening en levert een essentiële waarde bij bieden van veilig en efficiënt toegangsbeheer. Om de veiligheid van onze XS-ID community te blijven waarborgen, is het deelnameproces van Secure Logistics aangescherpt. Hierdoor is identificatie van de tekenbevoegde persoon noodzakelijk om een contract met Secure Logistics aan te gaan of te behouden, en is het verplicht de Algemene Voorwaarden te accepteren. 

Hoe werkt het? 
Uitsluitend een tekenbevoegde wiens naam in het handelsregister vermeld staat, kan een contract afsluiten en beheren. De tekenbevoegde kan zich online identificeren via de XS-ID Intake app. Deze app is volledig beveiligd, waardoor er geen gegevens worden opgeslagen of uitgewisseld.  

Ben je tekenbevoegd? Voer dan de onderstaande stappen uit om de registratie uit te voeren.  

Stap 1: Identificeer jezelf om toe te treden tot de XS-ID Community
1. Ga naar de: Registratie pagina
2. Vul de gevraagde gegevens in en klik tenslotte op de blauwe knop Registreren.
3. Download éénmalig de XS-ID Intake App op je mobiel en doorloop de stappen van de persoonscontrole om op een veilige manier je identiteit vast te stellen. 

Is het niet gelukt om de XS-ID Intake app te doorlopen? Geen probleem! Neem contact op met onze customer service en we helpen je graag verder. 

Stap 2: Het Contract opnieuw activeren
1. Ga naar XS-ID Online
2. Log in met je XS-ID (UserID-nummer) en je wachtwoord
3. Klik rechtsboven op XS-ID (UserID-nummer).
4. Klik op Contract opnieuw activeren.
5. Vul de gegevens in (EAN*-, KVK- en BTW-nummer). 

*Het EAN-nummer kan je vinden op de pagina Bedrijfsgegevens via XS-ID Online of op de XS-Key als Company ID. 

Stap 3: Accepteer de Algemene Voorwaarden  
We hebben een aantal wijzigingen doorgevoerd in onze Algemene Voorwaarden. Zo hoeft er geen aparte verwerkersovereenkomst meer worden afgesloten. In de nieuwe verwerkersovereenkomst is Secure Logistics verwerkersverantwoordelijk.   

Ga naar de pagina Bedrijfsgegevens en scroll naar beneden voor de algemene voorwaarden. Je kunt de algemene voorwaarden accepteren door op de knop inschakelen te klikken. 

Klaar!
Je kunt nu op elk gewenst moment een XS-Key of XS-ID aanvragen.

De tekenbevoegde ontvangt kosteloos een XS-ID en hoeft geen eenmalige intakekosten te betalen. Als hoofdgebruiker kan de tekenbevoegde ook andere gebruikers toevoegen. Voor nieuwe gebruikers gelden dezelfde identificatiestappen.

Let op: oude inloggegevens - zowel de gebruikersnaam om de XS-Keys aan te vragen als gebruikersnaam om facturen in te zien - komen hiermee te vervallen. 

Wat gebeurt er als ik niets doe?  
Is het niet gelukt om deze stappen te doorlopen voor 30 september 2023? Dan zijn we vanuit veiligheidsoverwegingen helaas genoodzaakt om de overeenkomst te beëindigen en kan je geen gebruik meer maken van onze diensten. 

Vragen?   
Heb je hulp nodig bij het doorlopen van de stappen of heb je andere vragen? Neem dan contact op met onze customer service via telefoonnummer 010-4637777 of via e-mail
servicedesk@secure-logistics.nl