Wij zijn op 30 oktober van 11.00 uur tot 13.00 uur tijdelijk gesloten Lees meer

Wil je gebruikmaken van de DSP dienstverlening? Sluit dan eerst een contract af via onderstaande button. We vragen dan o.a. naar een KvK inschrijving en een geldig BTW-nummer. Zorg er dus voor dat je deze gegevens bij de hand hebt. 

Na controle van de gegevens ontvang je  credentials waarmee je toegang krijgt tot de Secure Online portal. In deze portal kun je Digital Safety Passports aanvragen en beheren. De portal helpt je om de informatie op de DSP's actueel te houden.  Via het dashboard zie je een overzicht van welke informatie wanneer vervalt, zodat je tijdig actie kunt ondernemen.  

In Secure Online vind je ook een overzicht van openstaande posten. Betaal op tijd, omdat we anders genoodzaakt zijn om je account te blokkeren. Als je daarna toch weer een account wilt, kan dat alleen als de openstaande facturen betaald zijn. Ook worden er administratiekosten ter hoogte van € 60,-  in rekening gebracht.  

Let op: TCVT-RA DSP's kunnen alleen via TCVT-RA aangevraagd worden. Kijk voor meer informatie op https://www.tcvt-ra.nl/.

Voor 13.00 uur aangevraagd, dezelfde dag geregeld

DSP's die op een werkdag vóór 13:00 uur worden aangevraagd, sturen wij dezelfde dag nog per post naar het opgegeven adres toe. 

Let op: TCVT-RA - DSP's kunnen alleen via TCVT-RA aangevraagd worden. Kijk voor meer informatie op https://www.tcvt-ra.nl/. De TCVT-RA  DSP's zijn naar verwachting per 1/3/20 ook te gebruiken als toegangspas op deelnemende locaties. 

Tarieven

Voor de DSP dienstverlening zijn de tarieven opgebouwd uit een aantal componenten, waaronder eenmalige aansluit- en productiekosten, en jaarlijkse abonnementskosten. 

De vastgestelde vergoedingen per 1 juli 2020 zijn:

Nieuw Contract/DSP:   
Aansluitkosten30,00
Productiekosten DSP18,50Aanvragen

Abonnementsprijs:    
Jaarabonnement *Secure Online12,50
Jaarabonnement *DSP25,00Aanvragen
Overig:
Spoedkosten15,00
Foto maken15,00
Spoedkosten contractaanvraag50,00
Afhaalkosten15,00

Spoedkosten:

Zelf aanvragen en mutaties verwerken is kosteloos. Heb je geen tijd of wil je dat wij dat doen? Dat is geen probleem. We brengen een toeslag van € 15,00 administratiekosten in rekening. 

Let op:

- Alle genoemde prijzen zijn exclusief  BTW.

- Prijswijzigingen voorbehouden.

- Restitutie niet mogelijk

- Facturatie vooraf 

- Betalingstermijn 30 dagen

Bekijk hier de toelichting op de tarieven. 

* Bij een opeenvolgend abonnement is een DSP maximaal vijf jaar geldig.

** Secure Online verzorgt real-time registratie en expiratiebewaking van alle opleidingen in de volgende registers:

  • Centraal Diploma Register (SSVV)
  • Examenregister Stichting Industriële Reiniging
  • Examenregister Deltalinqs Instructies
  • Generieke Poortinstructie voor de Bouw
  • Helix Register