PortKey Aanvragen

De PortKey is inclusief een XS-ID, zeg maar een zakelijke Digid. Je gebruikt deze met de App, waardoor je ook nog eens een digitaal Groen Boekje digitaal hebt, handig!. Kijk hier hoe je de App downloadt en wat je er nog meer mee kunt doen. 

Met de PortKey zijn je persoonsgegevens optimaal beschermd en krijg je snel en veilig toegang tot aangesloten ISPS locaties.

PortKeys kun je aanvragen en beheren via XS-ID Online (voorheen Secure Online). Deze portal helpt je om de informatie op de PortKeys actueel te houden.  Via het dashboard zie je een overzicht van welke informatie wanneer vervalt, zodat je tijdig actie kunt ondernemen.  

Je vindt er ook een overzicht van openstaande posten. Betaal op tijd, omdat we anders genoodzaakt zijn om je account en bijbehorende PortKeys te blokkeren. Als je daarna toch weer een account wilt, kan dat alleen als de openstaande facturen betaald zijn. Ook worden nieuwe aansluit- en abonnementskosten berekend. 

Om PortKeys te kunnen aanvragen moet je eerst  een contract afsluiten met Secure Logistics.

Afhalen of verzenden

  • Opsturen
    Als je je XS-Key voor 13.00 uur aanvraagt, sturen we die dezelfde dag per gewone post naar je toe. 
  • Afhalen

    Wil je de XS-Key afhalen bij ons Servicepunt MV Plaza? Geen probleem. We gaan direct voor je aan de slag. Voor deze service wordt een toeslag in rekening gebracht die samen met de kosten van de XS-Key online betaald moet worden. Spoedaanvragen nemen we tot 16:30 uur in behandeling. Wanneer de XS-Key niet binnen vijf werkdagen is opgehaald, zullen wij de XS-Key per post toesturen.

In XS-ID Online (voorheen Secure Online) kun je deze optie aanvinken.