Om van Secure Online gebruik te kunnen maken, vragen we je eerst om een contract met ons af te sluiten. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn. Nadat je akkoord bent gegaan, controleren we je gegevens. Als alles compleet is, ontvang je van ons je inloggegevens.

Voor het afsluiten van het contract berekenen we een eenmailge fee van € 30,-. Voor het gebruik van de portal berekenen we een jaarabonnement van € 12,50. 

Secure Online - Alle opleidingen in een overzicht

Als je een CargoCard, PortKey of Digital Safety Passport hebt, kun je inloggen bij Secure Online. Je ziet dan een overzicht van alle geregistreerde informatie. Ook zie je bijvoorbeeld of er een opleiding vernieuwd moet worden. Moet je aantonen dat je over geldige (veiligheids)instructies beschikt? Ook dat doe je via Secure Online. 

Voor bedrijven biedt Secure Online de oplossing om uiteenlopende (veiligheids)instructies geautomatiseerd en de CargoCards, PortKeys en Digital Safety Passports van hun medewerkers te beheren. 

Let op, bij een betaalachterstand wordt je account geblokkeerd. Betaal daarom tijdig je facturen. Deze kun je inzien via je dashboard in Secure Online.

Heb je al een contract? Log dan hier in: