De CargoCard is inclusief een XS-ID, zeg maar een zakelijke Digid.  Je gebruikt deze met de App. Kijk hier hoe je de App downloadt en wat je er mee kunt doen. 

CargoCards vraag je aan en beheer je via XS-ID Online (voorheen Secure Online). Deze portal helpt je om de informatie op de CargoCards actueel te houden.  Via het dashboard zie je een overzicht van welke informatie wanneer vervalt, zodat je tijdig actie kunt ondernemen.  

Je vindt er ook een overzicht van openstaande posten. Betaal op tijd, omdat we anders genoodzaakt zijn om je account en bijbehorende CargoCards te blokkeren. Als je daarna toch weer een account wilt, kan dat alleen als de openstaande facturen betaald zijn. Ook worden nieuwe aansluit- en abonnementskosten berekend. 

CargoCards en XS-ID's aanvragen kan alleen als je een contract hebt met ons. 

Afhalen of verzenden

  • Opsturen
    Als je je XS-Key voor 13.00 uur aanvraagt, sturen we die dezelfde dag per gewone post naar je toe. Dit is kosteloos.
  • Afhalen
    Wil je de XS-Key afhalen bij ons Servicepunt MV Plaza? Geen probleem. We gaan direct voor je aan de slag. Voor deze service wordt een toeslag in rekening gebracht, die samen met de kosten van de XS-Key online betaald moet worden. Spoedaanvragen nemen we tot 16:30 uur in behandeling. Wanneer de XS-Key niet binnen vijf werkdagen is opgehaald, zullen wij de XS-Key per post toesturen.

Om de gezondheid van jou en onze medewerkers te beschermen, is onze dienstverlening van ons servicepunt Maasvlakte Plaza tijdelijk aangepast. Deze aanpassingen zijn gericht op het verminderen van het aantal mensen in een ruimte:

Maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur is de volgende dienstverlening mogelijk:

- Spoedaanvragen nemen wij alleen in behandeling als deze vooraf betaald zijn. 
- Het afhalen van CargoCards 
- Activeren van XS-Keys