Wij zijn op 30 oktober van 11.00 uur tot 13.00 uur tijdelijk gesloten Lees meer

Wil je gebruikmaken van de CargoCard dienstverlening? Dat kan als je een contract hebt met ons. Heb je nog geen contract, sluit dan eerst een contract af via onderstaande button. We vragen dan o.a. naar een geldige NIWO vergunning, KvK inschrijving en een geldig BTW-nummer. Zorg er dus voor dat je deze gegevens bij de hand hebt. 

Secure Online:
Na controle van de gegevens ontvang je credentials waarmee je toegang krijgt tot de Secure Online portal. In deze portal kun je CargoCards aanvragen en beheren. De portal helpt je om de informatie op de CargoCards actueel te houden.  Via het dashboard zie je een overzicht van welke informatie wanneer vervalt, zodat je tijdig actie kunt ondernemen.  

In Secure Online vind je ook een overzicht van openstaande posten. Betaal op tijd, omdat we anders genoodzaakt zijn om je account te blokkeren. Als je daarna toch weer een account wilt, kan dat alleen als de openstaande facturen betaald zijn. Ook worden er administratiekosten ter hoogte van € 60,-  in rekening gebracht.  

Voor 13.00 uur aangevraagd, dezelfde dag geregeld

CargoCards die op een werkdag vóór 13:00 uur worden aangevraagd, sturen wij dezelfde dag nog per post aan het aangegeven adres toe. 

Om de gezondheid van jou en onze medewerkers te beschermen, is onze dienstverlening van ons servicepunt Maasvlakte Plaza tijdelijk aangepast. Deze aanpassingen zijn gericht op het verminderen van het aantal mensen in een ruimte:

Maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur is de volgende dienstverlening mogelijk:

- Het activeren van CargoCards is alleen op afspraak mogelijk.

- Langskomen met een CargoCard die het niet doet, kan alleen op afspraak. 

- Spoedaanvragen nemen wij alleen in behandeling als deze vooraf betaald zijn. 

- Het afhalen van CargoCards 

NB het dragen van een mondmasker is verplicht!

Tarieven

Voor de CargoCard dienstverlening zijn de tarieven opgebouwd uit een aantal componenten, waaronder eenmalige aansluit- en productiekosten, en jaarlijkse abonnementskosten. 

De vastgestelde vergoedingen per 1 juli 2020 zijn:

Eenmalig:   
Aansluitkosten30,00
Productiekosten CargoCard36,25Aanvragen

Abonnementen:    
Jaarabonnement *Secure Online12,50
Jaarabonnement CargoCard29,25Aanvragen
Overig:
Spoedkosten15,00
Foto maken15,00
Spoedkosten contractaanvraag50,00
Afhalen CargoCard15,00

Administratiekosten:

Zelf aanvragen en mutaties verwerken is kosteloos. Heb je geen tijd of wil je dat wij dat doen? Dat is geen probleem. We brengen een toeslag van € 15,00 administratiekosten in rekening. 

Let op:

- Alle genoemde prijzen zijn exclusief  BTW.

- Prijswijzigingen voorbehouden.

- Restitutie niet mogelijk

- Facturatie vooraf 

- Betalingstermijn 30 dagen