Stel direct uw vraag aan onze service desk

Digital Safety Passport

Het Digital Safety Passport, ontwikkeld door en voor de leden van Deltalinqs, in samenwerking met o.a. VOMI en SSVV, is een strikt persoonlijke, digitale informatiedrager. Geen gedoe meer met onduidelijke stempels, kopietjes en verrassingen aan de poort door verlopen instructies. Opleidingen en veiligheidsinstructies worden vrijwel volledig geautomatiseerd bijgehouden en van alle instructies wordt de geldigheid bewaakt. Dat scheelt u een hoop administratie en tijdwinst aan de poort.

Raadplegen van de informatie kan op verschillende manieren. De DSP-houder zelf kan in ieder geval altijd zijn/haar gegevens inzien via een beveiligde webapplicatie. 

De voordelen voor u op een rij

  • safety helmetEenvoudig in gebruik.
  • Tijdbesparing bij (toegangs)controle.
  • Uitsluiting van identiteitsfraude.
  • Automatische bijwerking van de kwalificaties vanuit opleidingsregisters.
  • Digitaal afstempelen van de op locatie gevolgde veiligheidsinstructie.
  • Real time controle door koppeling aan (bestaande) toegangssystemen.
  • Koppelingen met urenregistratiesystemen en voormeldsystemen.
  • Automatische meldingen met betrekking tot geldigheid van een opleiding of identiteitsbewijs.

Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of advies.

Hoe vraagt u een Digital Safety Passport aan?

Om een Digital Safety Passport aan te vragen sluit u eerst kosteloos een contract af met Secure Logistics. Daarna sturen wij u een link met inloggegevens en kunt u beginnen met het aanvragen. Wilt u meer dan 20 DSP's in een keer aanvragen? Neemt u dan contact met ons op. 

contract afsluiten button

Let op: TCVT-RA DSP's kunnen alleen via TCVT-RA aangevraagd worden. Kijk voor meer informatie op https://www.tcvt-ra.nl/.

 

Safety Deal Digital Safety Passport

De Subsidieregeling Versterking Omgevingsveiligheid industriële activiteiten (SVO) van de RVO steunt initiatieven van samenwerkingsverbanden en brancheorganisaties die voldoende bijdragen aan de blijvende versterking van de omgevingsveiligheid in Nederland. Het betreft hier industriële activiteiten met gevaarlijke stoffen of risicovolle processen.

In 2017 heeft de RVO een SVO project (Safety Deal) toegekend aan de invoering van het Digital Safety Passport. Meer informatie hierover en andere SVO projecten, alsmede de SVO regeling in zijn algemeenheid vindt u hier:

https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/versterking-omgevingsveiligheid

https://www.rvo.nl/initiatieven

https://www.rvo.nl/initiatieven/overzicht/31941

 

Wellicht heeft u ook interesse in:

Webdevelopment by Portstream Media