Secure Logistics introduceert vanaf 1 september een nieuwe versie van de XS-ID app. Deze is ontworpen om het gebruiksgemak van onze gebruikers, nu en in de toekomst, naar een nog hoger niveau te tillen.

Met deze app heb je jouw betrouwbare en persoonlijke identiteit (XS-ID) altijd binnen handbereik. Dankzij het nieuwe ontwerp, technische verbeteringen en de overgang naar één enkele app, is de XS-ID app nu gebruiksvriendelijker en veiliger dan ooit!

 

  • Altijd actuele certificaten en instructies bij de hand

    In de XS-ID app heb je direct inzicht in jouw persoonlijke certificaten en instructies. Deze worden ook automatisch bijgewerkt!

     

  • Eenvoudige gebruikersregistratie 

    Nieuwe gebruikers kunnen zich nu nog sneller en eenvoudiger registreren, allemaal binnen dezelfde app. We nemen dus afscheid van de XS-ID Intake app en gaan van twee naar één app! 

     

  • Hoogste beveiligingsniveau

    De identificatie in de XS-ID app voldoet aan het hoogste beveiligingsniveau. Met up-to-date informatie weet je altijd zeker of je de juiste bevoegdheden hebt.

 

En dit is nog maar het begin. Wij blijven nieuwe functies voor de XS-ID app ontwikkelen, zodat straks steeds meer digitaal kan in plaats van met papier of pasjes. Download of update de nieuwe XS-ID app vanaf 1 september en werk gemakkelijker én veiliger, nu en in de toekomst. 

Hoe stap ik zorgeloos over op de nieuwe XS-ID app vanaf 1 september?

Ga naar de App Store of Google Play Store en update de XS-ID app. Hierna kun je direct de app gebruiken en hoef je alleen nog maar in te loggen met jouw XS-ID.

Heb je automatische updates aanstaan? Dan wordt de app vanzelf bijgewerkt. Log hierna opnieuw in met jouw XS-ID.  

XS ID app icon